Filé na chilli se zeleninou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
363 mg
Cukr
991 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve smícháme jednu lžičku nakrájeného zázvoru, sůl, bílý pepř a 5 ml oleje. Směs smícháme s 230 g mletého rybího filé a po dvaceti minutách přidáme i dvě lžíce rozšlehaného vejce. Vytvoříme hladkou pastu. Chilli papričky rozkrojíme na čtvrt, zbavíme je pecek a vložíme do nich pastu.
  • 2
    Na wok pánvi na oleji osmažíme vyplněné chilli papričky. Poté je dáme stranou, olej vylijeme a pánev vytřeme. Nalijeme na ni 20 ml oleje a vložíme dva nakrájené stroužky česneku, až začne vonět, vmícháme sójovou omáčku, cukr, chilli papričky, vodu a pod pokličkou vše povaříme asi pět minut.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.