Filé na kopru
60 min.
Ingredience
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1kusCitrony
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 4lžíceKečup
- 2lžíceKopr čerstvý
- 1,5lžičkyPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.
- 2V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.
- 3Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.
- 4Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.