Filé na kopru

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.
  • 3
    Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.