Filé na rajčatovém protlaku
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
263 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme a dusíme je spolu s rajčatovým protlakem.
- 2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a krátce povaříme.
- 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.