Filé na roštu s bylinkovým máslem
40 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 50gramůMáslo bylinkové
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
23 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
66 mg
Cukr
156 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a po všech stranách potřeme lžící oleje. Vložíme je na rozpálený grilovací rošt potřený zbylým olejem a grilujeme z obou stran vždy 10 minut.
- 2Na každou porci položíme plátek bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.