Filé na zelenině
40 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kořen
- 1špetkaSůl
- 20gramůCeler bulvový
- 10gramůMáslo čerstvé
- 100gramůRajčata
- 60gramůSmetana 12% (konzumní)
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 40gramůMrkev kořen
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a podusíme. Přidáme osolené filé a společně dusíme. Nakonec přidáme na plátky nakrájená rajčata.
- 2Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.