Filé obalované v sýru
30 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 3kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůOmáčka tatarská
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
702 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
52 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
436 mg
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé nakrájíme na tenké plátky, osušíme, osolíme a necháme asi 15 minut odležet.
- 2Plátky filé obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nastrouhaném sýru. Porce osmažíme na oleji po obou stranách dozlatova.
- 3Hotové plátky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.