Filé "Orange"
38 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžícePomerančová šťáva
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
52 mg
Cukr
776 mg
Postup přípravy
- 1Do vymaštěné zapékací mísy urovnáme omyté porce filé. Osolíme, opepříme a pokryjeme vločkami másla.
- 2Smícháme pomerančovou a citronovou šťávu a polovinou této směsi zalijeme filé. Zprudka zapečeme asi 5 minut, zalijeme zbylou šťávou a pečeme dalších 5 - 8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.