Filé po lyonsku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
49 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé necháme částečně rozmrazit, nakrájíme ho na porce, které osolíme a obalíme v mouce smíchané s paprikou a v rendlíku na rostlinném oleji po obou stranách opečeme. Poté rendlík vložíme do trouby rozehřáté na 170 °C a dopékáme 10 minut.
  • 2
    Studené vařené brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky a na polovině množství másla opečeme.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme ji dorůžova na druhé polovině másla, pak ji smísíme s opečenými bramborami.
  • 4
    Na talíře položíme pečené filé a směs brambor s cibulí na ně navršíme.
  • 5
    Podáváme posypané sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.