Filé po milánsku
75 min.
Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 100gramůRajčata
- 20gramůOlej rostlinný
- 60gramůCibule
- 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 2špetkySůl
- 1lžičkaOregano sušené
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.
- 2Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.