Filé po pekařsku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na polovině másla. Přidáme na plátky pokrájené vařené brambory, osolíme a opepříme, vložíme do zapékací mísy.
  • 2
    Omyté a osušené porce filé osolíme a upečeme na zbylém másle. Filé položíme na žampiony s bramborami, vše pokropíme výpekem a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 3
    Pokrm silně nahřejeme v horké troubě.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.