Filé po pekařsku
40 min.
Ingredience
- 200gramůBrambory vařené
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na polovině másla. Přidáme na plátky pokrájené vařené brambory, osolíme a opepříme, vložíme do zapékací mísy.
- 2Omyté a osušené porce filé osolíme a upečeme na zbylém másle. Filé položíme na žampiony s bramborami, vše pokropíme výpekem a posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Pokrm silně nahřejeme v horké troubě.
- 4Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.