Filé po Uhersku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
13 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, čerstvé houby na menší kostky, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Zapékací mísu vymažeme lžičkou oleje.
  • 2
    Na pánvi orestujeme na oleji cibuli, přidáme houby, papriku a pod pokličkou za občasného míchání dusíme. Směs zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Krátce povaříme.
  • 3
    Na dno zapékací mísy vložíme osolené filé, zalijeme připravenou omáčkou a pečeme v troubě předehřáté na 190°C, dokud není maso měkké.
  • 4
    Podáváme se šťouchanými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.