Filé po urísku
50 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1špetkaSkořice mletá
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaZázvor mletý
- 5lžicOlej stolní
- 200mililitrůJogurt bílý
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaKardamom
- 0,5lžičkaHřebíček mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé zalijeme jogurtem a necháme asi 1 hodinu odpočinout.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Vložíme rybu s jogurtem, přidáme všechno koření, sůl a zamícháme. Dusíme na mírném plameni, až filé změkne.
- 3Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.