Filé Princes

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
14 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé vaříme na mírném ohni v osolené vodě asi 10 minut.
  • 2
    Propláchnutou rýži lehce osmahneme na 40g másla, zalijeme ji vodou a dusíme v troubě pod pokličkou doměkka.
  • 3
    Chřest oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě.
  • 4
    Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou z chřestu a rozvaříme na hustší omáčku.
  • 5
    Na mísu upravíme měkkou rýži, na ni položíme porce filé, chřest a vše přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.