Filé s brokolicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a poprášíme grilovacím kořením. Porce urovnáme do pekáčku na rozpálený olej a po obou stranách zprudka opečeme. Pečem dál asi 15 minut za občasného podlévání vodou.
  • 2
    Očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky, krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat.
  • 3
    Filé upravíme na talíře a přidáme růžičky brokolice, které pokapeme máslem. Pokrm ozdobíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty.
  • 4
    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.