Filé s česnekem, pórkem a rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na plátky, filé potřeme utřeným česnekem a osolíme a posypeme paprikou, rajčata nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
  • 2
    Na oleji v hlubším rendlíku osmažíme pórek, přidáme filé, plátky rajčat a pod poklicí dusíme, dokud maso není měkké.
  • 3
    Porce na talíři sypeme sýrem. Jako přílohu volíme restované brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.