Filé s rajčaty a cibulí
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 3kusyRajčata
- 5gramůPetržel - nať
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 750gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle.
- 2Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme (nebo dusíme) asi 15 minut.
- 3Podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky. Zdobíme listy hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.