Filé s rajčaty a vejci
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůRajčata
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 500gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené porce filé a opečeme je.
- 2Když je ryba téměř měkká, poklademe ji silnějšími plátky rajčat, která jsme mírně opekli. Pekáč přikryjeme, rybu mírně podlijeme a dusíme tak dlouho, aby se rajčata prohřála a zůstala vcelku.
- 3Nakonec na filé rozklepneme vejce a necháme je ztuhnout.
- 4Podáváme se šťouchanými bramborami nebo s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.