Filé s rajčaty a vejci

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené porce filé a opečeme je.
  • 2
    Když je ryba téměř měkká, poklademe ji silnějšími plátky rajčat, která jsme mírně opekli. Pekáč přikryjeme, rybu mírně podlijeme a dusíme tak dlouho, aby se rajčata prohřála a zůstala vcelku.
  • 3
    Nakonec na filé rozklepneme vejce a necháme je ztuhnout.
  • 4
    Podáváme se šťouchanými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.