Filé se špenátem
65 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 400gramůŠpenátový protlak mražený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůCibule
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V zapékací míse rozpustíme máslo a krátce na něm podusíme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme špenát a za stálého míchání ho necháme rozmrazit. Osolíme, opepříme, přidáme špetku muškátového oříšku a vmícháme 1 vejce.
- 2Porce omytého a osoleného filé položíme na špenát, posypeme nastrouhaným sýrem a ve středně vyhřáté troubě zapékáme 20 - 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.