Filé se sušenými houbami a smetanou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
205 mg
Cukr
20 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a osmahneme na pánvi na rozpáleném másle. Vyjmeme a urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Předem namočené sušené houby vymačkáme, jemně nasekáme a rozložíme na porce filé. Posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme smetanou.
  • 3
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.