Filé se sušenými houbami a smetanou
45 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1hrstHouby sušené
- 6lžicSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
205 mg
Cukr
20 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a osmahneme na pánvi na rozpáleném másle. Vyjmeme a urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy.
- 2Předem namočené sušené houby vymačkáme, jemně nasekáme a rozložíme na porce filé. Posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme smetanou.
- 3Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
- 4Vhodnou přílohou je bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.