Filé se sýrem
40 min.
Ingredience
- 150gramůStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
21 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
863 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce, vejci, poté ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.
- 2Připravené porce smažíme na oleji na mírném ohni do zlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.