Filé se žampiony
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžícePetržel - nať
- 300gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
802 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce filé mírně osolíme, poprášíme paprikou a posypeme kmínem. Upečeme je na másle doměkka.
- 2Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a udusíme na másle.
- 3Připravenými houbami ozdobíme porce filé a povrch posypeme nasekanou petrželkou.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.