Filé smažené v česnekovém těstíčku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
58 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
215 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme hladkou mouku s vejcem, mlékem, rozpuštěným máslem a prolisovaným česnekem. Směs osolíme a umícháme hladké těstíčko. Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Připravené porce namáčíme do těstíčka a smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Vyjmeme na papírovou utěrku. Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.