Filé v parmezánu
25 min.
Ingredience
- 750gramůFilé rybí
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůSýr Parmezán
- 50gramůMandle mleté
- 1kusCitrony
- 4lžíceMargarín
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
290 mg
Postup přípravy
- 1Pod studenou vodou opláchneme rybí filé, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehané vejce a ve třetím talíři smícháme parmezán s moukou a mandlemi. Přidáme do směsi sůl, pepř.
- 3Filé obalíme v mouce, poté vajíčkem a nakonec v parmezánu.
- 4Rozehřejeme ve woku margarín a dozlatova smažíme rybu. Jednou ji obrátíme.
- 5Citron rozdělíme na osminky a přidáme k rybě.
- 6Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.