Filé v parmezánu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
290 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pod studenou vodou opláchneme rybí filé, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehané vejce a ve třetím talíři smícháme parmezán s moukou a mandlemi. Přidáme do směsi sůl, pepř.
  • 3
    Filé obalíme v mouce, poté vajíčkem a nakonec v parmezánu.
  • 4
    Rozehřejeme ve woku margarín a dozlatova smažíme rybu. Jednou ji obrátíme.
  • 5
    Citron rozdělíme na osminky a přidáme k rybě.
  • 6
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.