Filé z tresky jako mozeček
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 30gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
731 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé nadrobno nasekáme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme filé, osolíme, okmínujeme a podusíme jako mozeček. Filé pustí vodu, a teprve když se voda vydusí, přidáme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
- 2Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
- 3Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.