Filé z tresky s kořeněnou omáčkou
28 min.
Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 0,25lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- Na omáčku
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 3lžíceKečup
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyOkurky nakládané
- 3lžíceOlivy černé
- 1lžíceOmáčka sójová
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Filé z tresky necháme téměř rozmrazit, potřeme hořčicí, osolíme a obalíme v mouce. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách a poté odložíme na teplo.
- 2Omáčku připravíme v hlubším rendlíku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme sladkou papriku, kečup a chvíli dusíme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené okurky, na čtvrtky nakrájené olivy, sojovou omáčku a sůl.
- 3Do hotové omáčky vložíme filé, necháme prohřát a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.