Filé z tresky s kořeněnou omáčkou

28 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z tresky necháme téměř rozmrazit, potřeme hořčicí, osolíme a obalíme v mouce. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách a poté odložíme na teplo.
  • 2
    Omáčku připravíme v hlubším rendlíku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme sladkou papriku, kečup a chvíli dusíme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené okurky, na čtvrtky nakrájené olivy, sojovou omáčku a sůl.
  • 3
    Do hotové omáčky vložíme filé, necháme prohřát a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.