Filé z tresky s pomerančovou šťávou
33 min.

Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 100mililitrůPomerančová šťáva
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 125mililitrůVíno bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 4plátkyPomeranče
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
116 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme a vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme zhruba 15 minut. Poté rybu přelijeme zálivkou, kterou jsme připravili z ušlehaných vajec, ustrouhaného sýra a vína a pečeme, dokud zálivka nezezlátne. Hotovou rybu zdobíme plátkem pomeranče a usekanou petrželovou natí
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.