Filé z tresky v pikantní směsi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
280 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé potřeme připravenou směsí a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladničce.
  • 2
    Potom filé vložíme do pekáče, pokapeme olejem a posypeme strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
  • 4
    Při podávání ozdobíme každou porci plátkem omytého citronu.
  • 5
    Příprava směsi: Smícháme hořčici, olej, oregano, mletou papriku a chilli koření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.