Filé z tresky v pikantní směsi
50 min.
Ingredience
- pikantní směs
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceOregano sušené
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceStrouhanka
- 1kusCitrony
- 800gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
280 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé potřeme připravenou směsí a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladničce.
- 2Potom filé vložíme do pekáče, pokapeme olejem a posypeme strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
- 4Při podávání ozdobíme každou porci plátkem omytého citronu.
- 5Příprava směsi: Smícháme hořčici, olej, oregano, mletou papriku a chilli koření.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.