Filé zapékané se zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V zapékací míse rozehřejeme máslo, vložíme osolené porce filé a opečeme je.
  • 2
    Přilijeme víno, přidáme nasekanou petrželku, kapary a mezi porce vložíme čtvrtky oloupaných, osolených rajčat a růžičky ovařeného květáku. Přilijeme osolenou smetanu ochucenou muškátovým oříškem. Pečeme asi 25 minut.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.