Filet z králíka
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusySardelové řezy
- 1decilitrVíno červené
- 1špetkaSůl
- 2lžíceSlanina vepřová
- 600gramůKráličí maso
- 1lžičkaHořčice
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli a plátky vykoštěného a naklepaného králíka, osolíme a opečeme po obou stranách.
- 2Podlijeme vínem, přidáme hořčici, utřené sardele a dusíme doměkka.
- 3Zahustíme výpek moukou s máslem a povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.