Filetii di sogliola cannelloni

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
466 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky platýze potřeme trochou vína, osolíme, opepříme a srolujeme je stranou s kůží ven. Upevníme párátkem. Dáme je do velké pánve v jedné vrstvě, přelijeme zbývajícím vínem a povaříme 4 minuty. Vyndáme je z pánve a uschováme tekutinu.
  • 2
    V další pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájené šalotky, houby, rajčata, sůl, rajčatový protlak. Osolíme a opepříme mouku a přidáme ji do pánve. Přilijeme uschovanou tekutinu a polovinu mléka. Vaříme 4 minuty za neustálého míchání, poté sundáme pánev z ohně a vmícháme smetanu.
  • 3
    Lehce osolenou vodu přivedeme ve velkém hrnci do varu, přidáme cannelloni a vaříme 8 minut. Scedíme je a necháme vychladnout.
  • 4
    Odstraníme z rybích závitků párátka.
  • 5
    Cannelloni dáme do zapékací mísy, do každé trubičky vložíme dva závitky, 2 krevety, přelijeme omáčkou a v předehřáté troubě zapékáme při teplotě 200 stupňů 20 minut.
  • 6
    Pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.