Filets Mignons

7 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
66 mg
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na Filets Mignons používáme nižší část svíčkové, na 2 porce ukrojíme 6 řezů, silných cca 1 cm. Dlaní je velmi lehce naklepeme, osolíme, opepříme a ze stran rukama shrneme do původního tvaru.
  • 2
    Rozpálenou pánev osolíme, přidáme 50 g másla másla a vložíme připravené plátky masa, které pečeme z každé strany maximálně 45 vteřin. (Samotné pečení má celkem trvat 1,5 - 2 minuty).
  • 3
    Opečené maso upravíme na nahřátý talíř.
  • 4
    Do pánve přilijeme vývar, trochu povaříme a vmícháme ještě trochu másla. Vzniklou šťávou přelijeme upravené řezy na talíři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.