Filety z čínského kostlína se sladkou chilli omáčkou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
6 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
665 mg
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme omáčku. Chilli papričky očistíme, odstraníme semínka a najemno nakrájíme. V kastrolu smícháme cukr s octem a vodou a přivedeme k varu. Odstavíme a vmícháme chilli papričky, nasekaný koriandr, najemno pokrájený česnek a rybí omáčku. Zakryjeme a necháme odležet a vychladnout. Mezitím smícháme sečuánský pepř s kukuřičnou moukou a kořením pěti vůní. Ve směsi obalíme rybí filety. V hluboké pánvi rozpálíme olej na 180 °C. Vložíme maso a cca 2 minuty smažíme dozlatova. Rozdělíme na talíře, podáváme se salátem a chilli omáčkou. Tu servírujeme zvlášť v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.