Filety z jazyka s bylinkovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
979 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme bílé víno, přidáme rybí vývar a nadrobno nasekané bylinky. Vše povaříme, tyčovým mixérem rozmixujeme a propasírujeme hustým sítem. Ještě jednou krátce povaříme. Přidáme zakysanou smetanu a necháme mírně vařit.
  • 2
    Filety očistíme, pokapeme citrónovou šťávou a okořeníme solí a pepřem. Lehce poprášíme moukou a opečeme po každé straně 3-4 minuty v pánvi na rozehřátém másle.
  • 3
    Filety přemístíme na předehřáté talíře, přelejeme omáčkou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.