Filety z kambaly smažené na másle
25 min.
Ingredience
- 300gramůKambala
- 20gramůCitrony
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 20gramůPetržel kudrnka
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova.
- 2Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.