Filety z lososa s cuketou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
18 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa osolíme, posypeme kmínem a pokapeme citronovou šťávou. Cukety nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, malé kukuřičky opláchneme a necháme vcelku.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, vložíme porce lososa a osmažíme z obou stran. Rybu vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, orestujeme, přidáme cuketu, kukuřičky, promícháme, podlijeme vodou, zakápneme rybí omáčkou, portským vínem a dusíme asi 20 minut. Podle chuti osolíme a opepříme. Tekutinu vyvaříme asi o dvě třetiny a odstavíme.
  • 3
    Porce ryby zpravíme na talíře a doplníme zeleninou se šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.