Filety z lososa v alobalu
25 min.
Ingredience
- 240gramůLosos - filety
- 10gramůOlej olivový extra panenský
- 5gramůTymián čerstvý
- 4mililitryCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
756 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Větší kus filetu osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, plát alobalu potřeme kvalitním olejem, na něj položíme filet z lososa, přiložíme snítku tymiánu, zabalíme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna asi 20 minut.
- 2Filet vyjmeme, rozbalíme, přepůlíme a ještě teplý podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.