Filety z mořské tresky v japonské omáčce

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety nakrájíme na kousky, osolíme a naskládáme do pekáče vymazaného máslem. V předehřáté troubě prudce zapečeme.
  • 2
    Upečené kousky ryby servírujeme s omáčkou v miskách, v níž si kousky ryby namáčíme.
  • 3
    Omáčku připravíme smícháním očištěných a najemno nastrouhaných ředkviček s vínem, vodou, sójovou omáčkou, zázvorem a pepřem. Směs pečlivě promícháme a pod fólií necháme alespoň 3 hodiny v chladničce uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.