Filety z mořského vlka ve skořicovo-mátové páře

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
56 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
11 g
Cukr
476 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do parního hrnce nalijeme vodu, přidáme sůl, 3 snítky čerstvé máty Několik lístků ponecháme na ozdobu) a mletou skořici. Vodu ohřejeme, do hrnce na vyšší patro položíme osolené a opepřené filety z mořského vlka (s kůží) a vaříme 10 minut.
  • 2
    Uvařené filety podáváme pokapané citronovou šťávou, ozdobené lístky čerstvé máty a polovinou tyčinky celé skořice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.