Filety z platýse pečené s chilli

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, rozkrájíme na silné plátky, filety z platýse osolíme a opepříme. Chilli papričku bez semínek posekáme na jemno, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, zázvor strouháme na jemno.
  • 2
    Do misky vložíme měkké máslo, přisypeme cibuli, zázvor, chilli papričku a promícháme. Filety z platýse pokapeme limetkovou šťávou, potřeme máslovou směsí s chilli, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, obložíme plátky brambor, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut.
  • 3
    Filety upravíme na talíře, doplníme pečenými plátky brambor a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.