Filety z tresky s celerem dušeným v pivu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer nakrájíme na nudličky, celerovou nať jemně posekáme, cibuli nakrájíme nadrobno. Tresku osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Zpěníme na oleji s máslem cibuli, přidáme nudličky celeru, zarestujeme, vlijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je celer měkký.
  • 3
    V pánvi na oleji osmažíme tresku s celerovou natí. Podáváme s dušeným celerem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.