Filety z tresky se šalotkami a hořčicí
35 min.
Ingredience
- 4kusyŠalotka
- 50gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2lžíceCitronová šťáva
- 400gramůTreska filety
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
66 mg
Cukr
156 mg
Postup přípravy
- 1Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
- 2V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
- 3Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
- 4Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.