Filety z tresky se šalotkami a hořčicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
66 mg
Cukr
156 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
  • 2
    V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
  • 3
    Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.