Fishburger
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůOkouník mořský
- 100gramůCorn flakes - kukuřičné
- 1kusBanány
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1kusSalát hlávkový
- 4kusyŽemle tuková
- 80gramůMrkev kořen
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety osolíme, opepříme a obalíme je v rozšlehaném vejci a kukuřičných lupíncích. Ihned je osmažíme na středním ohni asi 3 minuty z obou stran a necháme je okapat na ubrousku.
- 2Salát nakrájíme na proužky, oloupané banány na kolečka, mrkve nastrouháme. Žemle rozpůlíme a na dolní půlku navrstvíme salát, mrkev a kolečka banánu, osmažený filet a přiklopíme horní půlkou bulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.