Flambovaný humr

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
733 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Humra rozmrazíme, podélně rozřízneme a položíme na plech, potažený papírem na pečení, hřbetem dolů a břišní částí vzhůru. Osolíme a opepříme. Čerstvý fenykl nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Povrch poklademe hoblinkami másla, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 minut.
  • 2
    Plech vyndáme, humra polijeme pastisem a zapálíme. Jakmile oheň uhasne, podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.