Flíčky dušené s hlávkovým zelím

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
25 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme na cedníku okapat. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Vsypeme očištěné, nadrobno nakrájené hlávkové zelí, osolíme a dusíme doměkka. K měkkému zelí přimícháme uvařené těstoviny a pokrm podle chuti přisolíme a opepříme.
  • 2
    Podáváme s nakládanou okurkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.