Flíčky s hlávkovým zelím

30 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím na sádle osmahneme cibuli najemno nakrájenou, přidáme nakrouhané zelí a chvíli restujeme. Zakryté potom dusíme, občas zamícháme. Do poloměkkého zelí přimícháme flíčky, osolíme, opepříme a necháme prohřát. Zatím na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a tou potom zalijeme každou porci flíčků se zelím na talíři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.