Flíčky s hlávkovým zelím
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny flíčky
- 300gramůZelí hlávkové bílé
- 1kusCibule
- 20gramůSlanina vepřová
- 9gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme, scedíme a necháme okapat.
- 2Mezitím na sádle osmahneme cibuli najemno nakrájenou, přidáme nakrouhané zelí a chvíli restujeme. Zakryté potom dusíme, občas zamícháme. Do poloměkkého zelí přimícháme flíčky, osolíme, opepříme a necháme prohřát. Zatím na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a tou potom zalijeme každou porci flíčků se zelím na talíři.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.