Flíčky se slaninou a tvarohem

20 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
69 g
Cukr
1 g
Vápník
53 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, do osolené vody přidáme lžíci oleje.
  • 2
    Zatímco se flíčky vaří, na pánvi vyškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky a v rendlíku rozpustíme sádlo, aby bylo horké, a vlijeme do něj smetanu.
  • 3
    Hotové flíčky scedíme, promícháme v míse se sádlem a zakysanou smetanou, osolíme. Rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme nastrouhaným tvrdým tvarohem a zalijeme vyškvařenou slaninou i se škvarky. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.