Flíčky se zelím

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2554 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
107 g
Sacharidy
354 g
Vláknina
50 g
Cukr
71 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme flíčky a zcedíme.
  • 2
    Rozdělíme na čtvrtky zelí a odstraníme vnější poškozené listy a košťál.
  • 3
    Nakrájíme nadrobno zelí a dáme na rozehřáté sádlo. Dobře promícháme a osolíme.
  • 4
    Přikryté upravujeme krátce na velmi mírném ohni, až pustí šťávu. Zelí se velmi snadno připálí.
  • 5
    Přidáme k zelí cukr, malé množství vody a doměkka dusíme.
  • 6
    Zelí lehce při této úpravě zhnědne.
  • 7
    K vydušenému zelí přidáme zcezené flíčky, přidáme mletý pepř, promícháme a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.