Fojtova máslová omáčka

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
47 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
181 mg
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s 5 dl vody dáme vařit klobásu, kterou jsme pokrájeli na kolečka a pomalu vaříme 10 minut.
  • 2
    Mezitím si v pánvi na rozpuštěné máslo dáme hladkou mouku a usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme 1 dl vody, přimícháme do ní plnotučnou hořčici a zavaříme do vývaru s klobásou.
  • 3
    Krátce, asi 5 minut povaříme, dochutíme solí, majoránkou, pepřem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.