Francouzské kuličky z mletého masa
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůTelecí plec
- 100gramůVepřová plec
- 150gramůHouby čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 1kusVejce slepičí
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté telecí a vepřové maso umeleme a promícháme s očištěnými, na oleji podušenými houbami nakrájenými na kousky. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme kuličky a smažíme je na oleji na pánvi.
- 3Kuličky vložíme do podušené zeleniny a pod pokličkou dusíme asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.