Francouzské kuličky z mletého masa

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté telecí a vepřové maso umeleme a promícháme s očištěnými, na oleji podušenými houbami nakrájenými na kousky. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme kuličky a smažíme je na oleji na pánvi.
  • 3
    Kuličky vložíme do podušené zeleniny a pod pokličkou dusíme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.