Francouzský zeleninový salát
40 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1kusMrkev kořen
- 5,5šálkůMajolka
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5šálekHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 0,5šálekFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 0,5kusKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2699 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
288 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství okyselené a osolené vody a nakrájíme na malé kostičky.
- 2Přidáme hrášek a fazolky nakrájené na proužky. Vše promícháme s majolkou ochucenou citronovou šťávou.
- 3Salát necháme několik hodin uležet v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.